Business Developers

Pedro Nijsen

Oprichter en eigenaar van NewDeas is Pedro Nijsen. Zijn passie voor nieuwe waardecreatie is ontstaan tijdens de uitvoering van het project MKB Versneller voor de Kamer van Koophandel. Hij merkte dat veel ondernemers goede producten en diensten ontwikkelen maar veel moeite hebben om deze succesvol in de markt te zetten. Het persoonlijke doel van Pedro is dan ook om organisaties, van klein tot groot, nieuwe waarde(n) voor hun klanten te laten creëren.

 

Kennis: Pedro heeft het grootste gedeelte van zijn theoretische kennis opgedaan tijdens zijn studie Bedrijfswetenschappen aan de universiteit Nijmegen. Hij heeft daar als specialisatie gekozen voor Strategie en Marketing. Na zijn opleiding heeft hij verschillende cursussen en masterclasses gevolgd onder andere op het gebied van verkoop en management consultancy.

Vaardigheden: Theoretische kennis is leuk maar uiteindelijk draait het om het toepassen van deze kennis. Pedro is zijn carrière gestart bij LIDL Nederland als managementtrainee. Dit was een goede praktijkgerichte leerschool waar hij vooral op het gebied van management veel heeft geleerd. Hierna heeft hij een bewuste keuze gemaakt om in een salesfunctie zijn carrière te vervolgen. In 4,5 jaar als accountmanager van 4People zijn de verkoopvaardigheden goed ontwikkeld. De grote vrijheid, het opzetten van een nieuwe vestiging en het ontginnen van nieuwe markten hebben hem gevormd. Tijdens de laatste jaren heeft Pedro in het project MKB Versneller honderden Limburgse MKB-ondernemers geadviseerd over hun bedrijfsvoering. In deze periode zijn de adviesvaardigheden aangescherpt.

Inzicht: Kennis en vaardigheden zijn handige bagage. Inzicht in hoe je deze kunt inzetten in verschillende situaties is uiteindelijk het belangrijkste. Pedro heeft de laatste jaren verschillende organisaties succesvol geholpen doordat hij dit inzicht ontwikkeld heeft. Dit inzicht zorgt ervoor dat hij vaak met oplossingen komt die anderen nog niet gezien hebben.